5 hartverwarmende cadeautips voor de feestdagen 🎁🎄

5 hartverwarmende cadeautips voor de feestdagen 🎁🎄

The most wonderful time of the year staat alweer voor de deur! Dat betekent dat het tijd is om je verlanglijstje samen te stellen of een cadeau voor iemand anders te zoeken. Weet je niet wat je moet geven? Geen zorgen! Een hartverwarmend boek is altijd een goed idee, en onderstaande tips zijn geschikt voor in de schoen of onder de kerstboom. ❤️

Winters Romancepakket van drie bestsellerauteurs
Wat is er fijner dan op de bank kruipen met een boek? Juist, op de bank kruipen met een winters en romantisch boek! Met het Winters Romancepakket geniet je van drie topverhalen die zich afspelen in winterse oorden. In Vuurwerk in de sneeuw van Sarah Morgan logeert Brenna in het volgeboekte ski-resort van haar hele knappe beste vriend. Ze is al jaren verliefd op hem, maar voelt hij hetzelfde voor haar? In Samen onder de kerstboom van Brenda Novak runt Eve een succesvolle B&B in het kleine dorpje Whiskey Creek. Wanneer daar een knappe onbekende man verschijnt zou het wel eens de beste Kerstmis ooit kunnen worden. In Kerst aan Willow Lake van Susan Wiggs neemt de zus van Logan haar beste vriendin mee naar het kerstdiner. En laat zij nou precíes zijn type zijn..

Al deze fijne romantische verhalen koop je samen in een pakket voor het fijne prijsje van €30,-. Daar doe je jouw geliefde (en jouw portemonnee 😉) sowieso een plezier mee.

Wie ik ben zonder jou – Susan Muskee
Wanneer je dit cadeau aan iemand geeft, geef je eigenlijk een grote knuffel cadeau, want dat is hoe dit boek voelt. Een onverwachte vriendschap, twee gebroken harten en een stapel zelfhulpboeken: Wie ik ben zonder jou in een notendop. Joy (27) en Frida (72) hebben allebei liefdesverdriet op een andere manier. Joys relatie is net uit en Frida is de liefde van haar leven onlangs verloren. Ze komen elkaar tegen op een bankje in het park en besluiten elkaar te helpen. Dat is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. De personages vinden vanaf de eerste pagina de weg naar je hart en laten je niet meer los, ook niet als het boek uit is. Ook heel geschikt voor nieuwe lezers van het feelgood-genre.

My Own Worst Enemy – Lily Lindon
Liefhebbers van queer romance kunnen hun hart ophalen, want dit najaar verschijnt er een geweldige queer romcom voor lezers van Rood, wit & koningsblauw en Elle & Darcy. In dit lieve en grappige verhaal strijden Emmy en Mae voor dezelfde hoofdrol nadat ze zijn afgestudeerd aan de toneelschool. Hoewel ze elkaar niet kunnen uitstaan, worden ze gedwongen samen te werken. Blijken ze de ultieme rivalen? Of de perfecte match? De ontvanger van dit boek zal ongetwijfeld blij zijn met jouw cadeau: dit verhaal is hilarisch en snijdt tegelijkertijd serieuze onderwerpen aan zoals uit de kast komen en eerlijk durven te zijn naar jezelf.

Ridgewood Hall trilogie – Marijke Vos
Donkere dagen zijn het perfecte moment om een serie te bingereaden. Al helemaal wanneer het een meeslepende, historische serie is met een liefdeslijntje. Ridgewood Hall is daarom de perfecte cadeautip voor fans van Bridgerton, Downton Abbey en Lucinda Riley. Ontdek het geheim van Ridgewood Hall in drie meeslepende delen waarin je telkens een andere broer volgt in zijn worstelingen tussen hoofd en hart. De boeken lezen lekker weg en wij beloven: als je eenmaal begonnen bent, dan wil je niet meer stoppen!

Het kleine café in Kopenhagen – Julie Caplin
Zeg je winter, dan zeg je ook hygge, het Deense woord voor gezelligheid en knusheid. Dit creëer je natuurlijk door wat kaarsjes aan te steken, een lekker kopje koffie of thee te zetten en op de bank te kruipen met een boek en dekentje. En wat is er leuker als dat boek dan ook nog eens de belichaming is van het begrip hygge? In Het kleine café in Kopenhagen volgen we Kate, die een persreis naar Kopenhagen mag organiseren voor haar werk. Er gaan een hoop dingen mis, maar gelukkig kan ze elke dag even uitpuffen in een knus cafeetje. Daar ontdekt ze de ontspannen Deense manier van leven, hygge, en ze begint zich steeds vaker af te vragen of ze eigenlijk wel zo gelukkig is met haar hectische Londense leven…

Een perfect cadeau voor de donkere dagen dus! Wil je extra punten scoren? Geef er dan ook een leuk kaarsje, mooie mok of zelfgebakken kaneelbroodjes bij. Hygge en succes gegarandeerd!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal