De boekenkast van... Lisanne! 🌸📖

De boekenkast van... Lisanne! 🌸📖

Ontdek de boekenkasten van onze collega's tijdens een kijkje achter de schermen! We zijn alweer bij de vierde boekenkast aanbeland, Lisanne opent haar huis en boekenverzameling voor jullie. Leer meer over wat Lisanne doet, hoe haar boekenkast is ingedeeld en haar huidige leesfavorieten hieronder!

Wie ben je en wat is jouw rol bij HarperCollins Holland/World of Romance?
Ik ben acquirerend redacteur bij HarperCollins Holland. Ik begeleid onze Nederlandse feelgoodauteurs en scout nieuw talent.

Hoe is jouw boekenkast gesorteerd?
Op alfabet, dat is wat mij betreft de enige juiste manier. Ik heb twee boekenkasten: eentje met boeken die ik gelezen heb en eentje met boeken die ik nog moet lezen.

Lees je altijd al zoveel, of is dat pas sinds kort?
Ik ben altijd al een leesbeest geweest. Als kind las ik de plaatselijke bibliotheek al uit.

Door welk(e) boek/serie ben jij begonnen met lezen?
Als vierjarige schijnt ik het boek De appel van Dick Bruna uit mijn hoofd te hebben geleerd. Maar pas na het lezen van De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch dacht ik: goh, zou je daar ook je beroep van kunnen maken, van lezen? Door de omnibussen van Sophie Kinsella heb ik uiteindelijk de romantische verhalen ontdekt.

Hoeveel boeken heb jij in je boekenkast staan?
360 (+ ongeveer 75 kinderboeken)

Hoeveel ongelezen boeken staan er in jouw boekenkast?
Ai, pijnlijke vraag. Ik tel er 31, zonder de TBR op mijn e-reader.

Welk boek lees je momenteel?
Ik ben er niet van Lize Spit. En ik redigeer de Waddenliefde-serie van Susan Muskee. Fun fact: rechtsbovenin mijn boekenkast zie je het boek Passie voor nasi. Het komt uit de kringloopwinkel en ik moet elke dag weer smakelijk lachen om deze titel. Ik heb er nog nooit wat uit gekookt.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal