Een zomer vol liefde!

Een zomer vol liefde!

Lees jij graag romance en moet je jouw e-reader nog vullen voor de zomervakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De hele maand juli krijg jij namelijk 40% korting op de meest romantische e-books. Hieronder geven je  een aantal tips.

 

Een boerderij, fluffy alpaca's en een aantrekkelijke dierenarts. Wat kan er misgaan?

Debby haat files. En deadlines. En haar overvolle agenda. Dus wat houdt haar nog in de grote stad? Ze sluit een weddenschap af met haar zus Hilde: wie als eerste een mooi huis vindt – waar dan ook in Nederland – bepaalt in welk dorp ze gaan wonen. Hilde vertrekt als eerste naar het Brabantse platteland, waar ze met haar man en kinderen een monumentaal pand koopt.

Debby tikt kort daarna een oude boerderij op de kop. Het is een opknappertje, maar met genoeg ruimte voor haar droom: een alpacaboerderij!

aar nieuwe leventje blijkt echter toch niet zo idyllisch als gehoopt. Vijandige dorpsbewoners, een nukkige alpacafokker en onverwachte verrassingen uit het verleden zorgen voor aardig wat oproer in het eens zo rustige dorp.

En dan is er ook nog die ontzettend leuke dierenarts…

 

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan, die overal goed in was en op handen werd gedragen door hun ouders. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Aken, 1945. Als Eberhard Ahrensberg na de oorlog terugkeert naar zijn vaderland, ligt zijn leven in scherven. Zijn vader koos de kant van de nazi's, wat resulteerde in een verloren thuis en verbroken familiebanden. In een poging zijn jonge gezin te onderhouden, begint Eberhard koffie te smokkelen.

Aken, heden. Als erfgenaam van het beroemde koffie-imperium Ahrensberg is Corinne dol op alles wat met koffie te maken heeft. Samen met haar broer runt ze het bedrijf, al brengt dat soms spanningen met zich mee. Als ze het dagboek van haar grootvader Eberhard vindt, besluit ze om zijn verleden verder uit te zoeken.

Tijdens haar onderzoek ontdekt ze een bewogen verleden vol geluk, verraad en vechtlust. Lukt het haar om haar eigen pad te blijven volgen?

 

Etiquettecoach Margot Baxter weet precies hoe ze met eigenzinnige klanten moet omgaan. Behalve met Bianca, een nog altijd beeldschone filmster op leeftijd – met de finesse van een bulldozer. Haar bijbrengen hoe ze zich moet gedragen in diplomatieke kringen is de grootste uitdaging van Margots carrière. Dat Bianca’s zoon, de aantrekkelijke wetenschapper Alec Mcnicol, weinig vertrouwen in haar lijkt te hebben, helpt ook niet…

 

Ondanks het feit dat Natalie Harper alles heeft – een baan, een huis, vastigheid – is ze niet echt gelukkig. Maar voor ze tijd heeft om uit te zoeken waarom dat zo is, slaat het noodlot toe. Niet alleen krijgt ze een groot verdriet te verwerken, ze erft ook het bijzonder wanordelijke leven van haar moeder.

Die erfenis bestaat uit torenhoge schulden, een noodlijdende boekwinkel en de zorg voor Andrew, haar opa. Net wanneer het Natalie allemaal te veel wordt, dient de knappe aannemer Peter Gallagher zich aan – ooit ingehuurd door haar moeder om een lekkage te verhelpen.

Met de komst van Peter lijkt er nieuwe energie in de winkel te stromen, wat Natalie de moed geeft zich op haar kersverse bestaan als boekhandelaar en mantelzorger te storten. Kan ze de winkel en haar opa redden? En krijgt ze zelf misschien ook een happy end?

 Welke verhalen ga jij lezen deze zomer?

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal