Redacteur Harriët vertelt over Virgin River en de juiste leesvolgorde!

Redacteur Harriët vertelt over Virgin River en de juiste leesvolgorde!

Toen ik de Virgin River-boeken ontdekte, was ik de hemel te rijk. De verhalen zijn betoverend, de personages boeiend. En het beste van alles? De reis stopte niet na één boek; het voelde alsof ik eindeloos kon blijven lezen. Bekentenis: ik heb elk van de eenentwintig (!) titels verslonden. Hoewel sommige delen mijn voorkeur hadden, bleef mijn nieuwsgierigheid naar het wel en wee van Mel, Jack en de andere dorpsbewoners onverminderd groot. Bovendien kon ik me volledig verliezen in Robyn Carr's beschrijvingen van het idyllische Virgin River: de ongerepte natuur, majestueuze bergen, kabbelende rivieren, en zelfs de ontmoetingen met beren en vissen – alles kwam tot leven in mijn verbeelding.

Ga ik meteen maar door met biechten (ik ben nu toch bezig): ik stond niet van blijdschap te springen toen ik hoorde dat Netflix de boeken zou verfilmen. In mijn hoofd had ik zo’n duidelijk beeld van Virgin River en zijn bewoners, van Jack’s Bar en Mels huisje… daar kon Netflix vast nooit aan tippen! Toch kon ik de kans niet weerstaan om Robyn Carr te interviewen tijdens het World of Romance Lezersevent in oktober. En voor degenen die ook fan zijn van de serie: jullie begrijpen vast dat ik dat weekend gekluisterd zat aan mijn scherm. De komst van seizoen twee en later seizoen drie konden niet snel genoeg komen.

En nu is het eindelijk zover: vanaf 9 juli staat het langverwachte derde seizoen op Netflix! Maar dat is niet het enige goede nieuws. Deze week worden ook nog eens Virgin River deel 7 tot en met 9 uitgebracht, met titels als "Na de storm", "Onbekende bestemming" en "Met nieuw vertrouwen". En dit alles gepresenteerd in een prachtig nieuw jasje. Genoeg reden dus om dit weekend vrij te houden in je agenda. Ik wens iedereen een weekend vol lees- en kijkplezier toe!

Hierbij nog even de volledige lijst van alle Virgin River-boeken. Er zijn ook nog twee korte verhalen.

1: Thuis in Virgin River
2: Welkom in Virgin River
3: Weerzien in Virgin River
4: Winter in Virgin River
5: Een nieuwe horizon
6: Met de stroom mee
7: Na de storm
7,5: Een onverwacht kerstcadeau (kort verhaal)
8: Onbekende bestemming
9: Met nieuw vertrouwen
10: Een plek in de zon
10,5: Kus om middernacht (kort verhaal)
11: Dromen van vrijheid
12: Uit de schaduw
13: Tijd van belofte
14: Sneeuw in Virgin River
15: In de luwte
16: De weg vooruit
17: Rijke oogst
18: Een Kerstmis naar haar hart
19: Terug naar Virgin River

door: Harriët

Andere verhalen

1 reacties

  • Ik vind de boeken ook te gek alleen jammer dat ik nergens aan 7,5 en 10,5 nergens kan krijgen
    Ik zou het te gek vinden om de hele serie compleet te hebben…
    Gaan die ooit nog gedrukt worden?

    Groetjes bianca

    Bianca Schaay op

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal