Redacteur Harriët over Virgin River + de volgorde!

Redacteur Harriët over Virgin River + de volgorde!

Toen ik de Virgin River-boeken ontdekte, was ik de hemel te rijk. Wat een heerlijke verhalen en boeiende personages! En wat fijn dat het niet na één boek was afgelopen, maar dat ik - naar mijn gevoel - eindeloos kon doorlezen! Want ik zal het maar opbiechten: ik heb álles van Virgin River gelezen. Alle eenentwintig (!) titels. Natuurlijk vond ik sommige delen leuker dan andere - je ontwikkelt toch een voorkeur voor bepaalde personages. Maar dat maakte niet uit, ik wilde weten hoe het verder ging met Mel en Jack. En met de andere bewoners van het dorp. Bovendien genoot ik volop van hoe Robyn Carr Virgin River zelf beschreef. De ongerepte natuur, de bergen, de rivier, de beren en vissen en noem het maar op: ik zag het allemaal voor me.

Ga ik meteen maar door met biechten (ik ben nu toch bezig): ik stond niet van blijdschap te springen toen ik hoorde dat Netflix de boeken zou verfilmen. In mijn hoofd had ik zo’n duidelijk beeld van Virgin River en zijn bewoners, van Jack’s Bar en Mels huisje… daar kon Netflix vast nooit aan tippen! Maar toen ik in oktober hoorde dat ik Robyn Carr mocht interviewen voor het World of Romance Lezersevent, kon ik er natuurlijk niet meer onderuit - ik moest wel kijken. En voor diegenen onder ons die de serie ook volgen: jullie begrijpen dat ik de rest van dat weekend alleen maar heb zitten kijken. En nog meer heb zitten kijken. Dat ik vervolgens niet kon wachten op seizoen twee. En daarna niet kon wachten op seizoen drie.

Nu is het eindelijk zover: vanaf 9 juli is het derde seizoen op Netflix te vinden! En dat is niet het enige goede nieuws. Want deze week verschijnen ook nog eens Virgin River deel 7 tot en met 9, Na de storm, Onbekende bestemming en Met nieuw vertrouwen in een gloednieuw – en ik mag wel zeggen: prachtig - jasje… Reden genoeg dus om de agenda dit weekend vrij te houden. Ik wens iedereen heel veel lees- en kijkplezier!

Hierbij nog even de volledige lijst van alle Virgin River-boeken. Er zijn ook nog twee korte verhalen, en het nieuwste deel, Terug naar Virgin River, verschijnt op 19 oktober!

1: Thuis in Virgin River
2: Welkom in Virgin River
3: Weerzien in Virgin River
4: Winter in Virgin River
5: Een nieuwe horizon
6: Met de stroom mee
7: Na de storm
8: Onbekende bestemming
9: Met nieuw vertrouwen
10: Een plek in de zon
11: Dromen van vrijheid
12: Uit de schaduw
13: Tijd van belofte
14: Sneeuw in Virgin River
15: In de luwte
16: De weg vooruit
17: Rijke oogst
18: Een Kerstmis naar haar hart

door: Harriët

 

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal